. Cina V Tipe Tilu-tahap Minyak Free Medium Pressure Mesin pabrik jeung pabrik |gunakeun anjeun
topbanner

V Tipe Tilu-tahap Minyak Mesin Tekanan Sedeng

Katerangan pondok:

100% minyak-fdesain cooling cai ree, pangropéa merenah;

Ékonomi jeung efisien tilu-tahap Sistim komprési minyak-gratis, cocog pikeun konsumsi gas leutik;

Skid dipasang design, Geter leutik, instalasi gampang;

Kabéh bagian rentansngadopsi produk merek impor asli, piring klep ngadopsi bahan PEEK, umurna dugi ka 6000-24000 jam;

Sistem kontrol Siemens PLC, langkung seueur suhu titik sareng ngawaskeun tekanan, tiasa ditangtayungan antarmuka R485.


Rincian produk

 

Modél

(Model)

FAD

Kapasitas knalpot FAD

(m³ / mnt)

Tekanan knalpot

(Mpa)

kakuatan motor

(kw)

Jumlah révolusi crankshaft

(rpm)

beurat

(Kg)

Diménsi

(mm)

GV3-360

6

4.2

55

480

4500

2700X1500X1850

GV3-480

8

4.2

75

580

4800

2700X1500X1850

GV3-600

10

4.2

90

680

5300

2700X1500X1850

GV3-720

12

4.2

110

740

5600

2700X1500X1850

 

Catetan: Ukuran jeung beurat mesin bakal disaluyukeun nurutkeun kaayaan kerja husus, tekanan luhur atawa parameter aliran teu didaptarkeun

Data ngurangan dumasar kana standar 1 bar g / 14,5 psig tekanan inlet jeung 20 ℃ (68 ° F) suhu inlet Mangga ngahubungan teknisi pausahaan mesin taike pikeunpilihan di wewengkon luhur atawa luhursuhulingkungan operasi.

Perusahaan kami diadegkeun dina 2003 perusahaan téknologi profésional parantos kalibet dina desain, manufaktur sareng penjualan kompresor hawaPausahaan ngenalkeun téknologi dewasa ti Éropa.ngamekarkeun leuwih cocog dina kabiasaan pamakéan customer Asia Pasifik botol PET niupan husus-tekanan tinggi minyak mikro jeung minyak compressor bébas.

* Mangsa garansi gratis 3 taun

* Bagian anu nganggo henteu kirang ti 6000 jam umur jasa Sadaya alat tiasa nikmati peraturan garansi anu langkung panjang

 

Service jeung rojongan

Inventory suku cadang anu cekap ngajamin produksi langkung tepat waktu

 

jasa merenah

Teknisi jasa lapangan sareng pangalaman langkung ti 10 taun mangrupikeun pangurus alat anu paling intim anjeun, sareng tiasa nyayogikeun perbaikan prosés tambahan sareng saran hemat energi dumasar kana status panggunaan situs.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami