• ikona_1
 • ikona_6
 • ikona_2

Shpejtësi e ulët, ngarkesë e rëndë, e qëndrueshme dhe efikase.

Qëndrueshmëri / Sigurim i cilësisë pa shqetësime

2015112715343

Rreth nesh

Kompania jonë është themeluar në vitin 2003, një ndërmarrje profesionale e teknologjisë është e angazhuar në projektimin, prodhimin dhe shitjen e kompresorëve të ajrit.Kompania prezanton teknologjinë e pjekur nga Evropa, e kombinuar me përvojën tonë praktike për njëzet vjet në kompresorin e ajrit dhe industria PET zhvillohet më e përshtatshme në zakonet e përdorimit të klientëve të Azisë Paqësorit për fryrjen e shisheve PET me mikro-vaj të veçantë me presion të lartë dhe kompresor pa vaj.

Produktet tona

Klientë bashkëpunues

 • Partner 1
 • Partner 2
 • Partner 3
 • Partner 3
 • Partner
 • Partner9
 • Partner 7
 • Partner 2
 • Partner8
 • Partner11