• икона_1
 • икона_6
 • икона_2

Ниска брзина, тежок товар, стабилен и ефикасен.

Трајност / Обезбедување на квалитет без грижи

2015112715343

За-Нас

Нашата компанија е основана во 2003 година, професионално технолошко претпријатие се занимава со дизајнирање, производство и продажба на компресори за воздух.Компанијата ја воведува зрелата технологија од Европа, комбинирана со нашето искуство во пракса веќе дваесет години во компресорот за воздух и индустријата за ПЕТ се развиваат посоодветни во Азиско-пацифичките навики за користење на клиентите на ПЕТ шишиња што дуваат специјални микро-масло и компресор без масло под висок притисок.

Нашите производи

Содржина: Сите

Кооперативни клиенти

 • Партнер 1
 • Партнер 2
 • Партнер 3
 • Партнер 3
 • Партнер
 • Партнер 9
 • Партнер7
 • Партнер 2
 • Партнер8
 • Партнер 11