Piston Compressor-gunaiyou

Ma Kekemapa 2, 2022, ua hoʻolaha ka Pennsylvania Department of Environmental Protection (“DEP”) i kāna mau hoʻoponopono ulia pōpilikia i hoʻopaʻa ʻia i ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o nā mea hoʻohuihui organik (VOC) mai ka aila maʻamau a me nā kumu kinoea maoli.lā ("VOC Rulemaking").Ua paʻi ʻia ke kānāwai VOC ma ka Pennsylvania Gazette ma Dekemaba 10, 2022. Ma lalo o ke Federal Clean Air Act ("CAA"), koi ʻia ka mokuʻāina o Pennsylvania ma mua o Dekemaba 16 e waiho i ka US Environmental Protection Agency ("EPA") he hoʻolālā hoʻoponopono VOC no ka papahana, me nā hoʻokuʻu VOC mai nā kumu aila nui.a me ke kinoea.nā hoʻoponopono.
Hoʻohana ka hoʻoponopono VOC i nā koi ʻo Reasonably Affordable Control Technology (“RACT”) a me nā waiwai palena o ka hoʻokuʻu ʻana o RACT a pili i nā mea nona a i ʻole nā ​​​​mea hoʻohana o nā kumu kuʻuna o ka hoʻokuʻu ʻana o VOC i ka ʻoihana aila a me ke kinoea:
Ua wehewehe ka EPA i ka RACT "ka palena haʻahaʻa haʻahaʻa loa e hiki ke loaʻa mai kahi kumu i hāʻawi ʻia ma o ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana hoʻokele kūpono, me ka noʻonoʻo ʻana i ka hiki ke ʻenehana a me ka hoʻokele waiwai."E nana 44 Federal Reserve System.kakau inoa.53761, 53762 (Sepatemaba 17, 1979).Hoʻokumu ka hoʻoponopono VOC i nā palena hoʻokuʻu VOC a me nā koi RACT ʻē aʻe i kūlike me nā ʻōlelo aʻoaʻo o ka Environmental Protection Agency i kāna alakaʻi alakaʻi ʻenehana no ka ʻoihana ʻaila a me ka ʻaila.Eia kekahi, ua hoʻonohonoho ka VOC rulemaking i nā koi koʻikoʻi o ka RACT i ʻekolu mau kūlana:
ʻO ka hoʻokō ʻana i ka hoʻoponopono VOC e hōʻoia i ka hoʻokō ʻana me §§ 129.91–129.95 (nā kumu paʻa o NOx a me VOC) a i ʻole §§ 129.96–129.100 (nā koi RACT hou no nā kumu kumu mua o NOx a me VOC).
Ma hope o ka hoʻolaha ʻana o DEP, ma Dekemaba 5, 2022, ua waiho ka Pennsylvania Independent Oil & Gas Association (“PIOGA”), Pennsylvania Grade Crude Oil Coalition (“PGCC”), a me Pennsylvania Independent Petroleum Producers Association (“PIPP”) i kahi hoʻopiʻi kūʻē iā DEP ma ka ʻAha Commonwealth o Pennsylvania e ʻimi ana i ka loiloi ʻana i ka VOC Rulemaking. Ma hope o ka hoʻolaha ʻana o DEP, ma Dekemaba 5, 2022, ua waiho ka Pennsylvania Independent Oil & Gas Association (“PIOGA”), Pennsylvania Grade Crude Oil Coalition (“PGCC”), a me Pennsylvania Independent Petroleum Producers Association (“PIPP”) i kahi hoʻopiʻi kūʻē iā DEP ma ka ʻAha Commonwealth o Pennsylvania e ʻimi ana i ka loiloi ʻana i ka VOC Rulemaking.Ma hope o ka hoʻolaha ʻana o ka DEP ma Dekemaba 5, 2022, ka Pennsylvania Independent Petroleum Association ("PIOGA"), ka Pennsylvania Crude Oil Coalition ("PGCC"), a me ka Pennsylvania Association of Independent Petroleum Producers ("PIPP") i waiho i kahi hoʻopiʻi. kū'ē i ka DEP.i ka Aha o ka Commonwealth of Pennsylvania e noi ana i ka loiloi ʻana i ka hoʻoponopono ʻana a ka VOC.Ma hope o ka hoʻolaha ʻana o ka DEP, ua waiho ka Pennsylvania Independent Oil and Gas Association ("PIOGA"), ka Pennsylvania Crude Oil Coalition ("PGCC"), a me ka Pennsylvania Association of Independent Petroleum Producers ("PIPP") i hoʻopiʻi kūʻē i ka DEP ma Dekemaba 5, 2022, e ʻimi ana i ka noʻonoʻo hou.ʻO ka hoʻoholo ʻana o VOC ma ka ʻaha hoʻokolokolo federal Pennsylvania. E nānā i ka Petition for Review in the Nature of a complaint for declaratory Relief, Pennsylvania Independent Oil & Gas Association et al. E nānā i ka Petition for Review in the Nature of a complaint for declaratory Relief, Pennsylvania Independent Oil & Gas Association et al.E nānā i ka Petition for Reconsideration ma lalo o ke ʻano o ka hoʻopiʻi no ka hoʻokuʻu ʻana, Pennsylvania Independent Petroleum Association, et al.E nānā i ka "Petition to Reconsider the Complaint about the Nature of Declarative Relief" na ka Pennsylvania Independent Oil and Gas Association et al.v. com.Pa. et al., aole.574 MD 2022 (Cmwlth. Ct. December 5, 2022).Hoʻopiʻi ka poʻe hoʻopiʻi ua hoʻolaha hewa ka DEP i ka hoʻolaha ʻana o ka VOC ma o: (1) ʻaʻole i hoʻokō i nā ʻōlelo hoʻolaha a me nā ʻōlelo o ke Federal Records Act, a me (2) ʻaʻe i ka pauku 7(b) o ke kānāwai No. 52 o 2016, ʻo ia ka mea. hoʻokumu i nā koi kānāwai.pili i ka ʻoihana ʻaila maʻamau a me ke kinoea.Inā lanakila ka poʻe hoʻopiʻi i ka hihia, e haʻi ʻia ka hana ʻana o ka VOC i mea ʻole a pono ʻole a koi ʻia ʻo DEP e hoʻokō i ka Pauku 7(b) e hoʻokō a hoʻokō i nā lula hoʻokuʻu VOC e hiki mai ana.
Ua manaʻo ʻia ka ʻike o kēia ʻatikala e hāʻawi i kahi alakaʻi maʻamau i ke kumuhana.Ma muli o ke kūlana kiko'ī, ponoʻoe eʻimi i ka'ōlelo aʻo a ke kauka.
Loaʻa ʻole ka palena ʻole i nā ʻatikala 500,000 me nā manaʻo like ʻole mai 5,000 alakaʻi kānāwai, helu helu a me nā hui kūkākūkā (hoʻopau ʻia ka palena ʻatikala hoʻokahi)
Pono ʻoe e hana i kēia, ʻo ka ʻike heluhelu no ka mea kākau wale nō a ʻaʻole loa e kūʻai ʻia i nā ʻaoʻao ʻekolu.
Pono mākou i kēia i hiki iā mākou ke hoʻohālikelike iā ʻoe me nā mea hoʻohana ʻē aʻe ma ka hui like.He ʻāpana ia o ka ʻike a mākou e kaʻana like me kā mākou mea hoʻolako ʻike (“nā lālā”) nāna e hāʻawi i nā ʻike me ka uku ʻole no kāu hoʻohana.
Hoʻohana ʻo Mondaq i nā kuki ma kēia pūnaewele.Ma ka hoʻohana ʻana i kā mākou pūnaewele, ʻae ʻoe i kā mākou hoʻohana ʻana i nā kuki e like me ka mea i hōʻike ʻia ma kā mākou Kulekele pilikino.


manawa: Dec-20-2022